CheliPure?

CheliPure?

CheliPure?

Chelipure is gegroeid doorheen de tijd. We zijn ontstaan uit de natuur en helpen andere terug in contact te brengen met de natuur.

Chelipure probeert de mensen terug dichter bij de natuur te brengen. Dit door middel van activiteiten, coaching, workshops. Onder natuur wordt verstaan, de natuur, hun natuur, ons natuur. Met gebruik van de natuur maken we contact met je natuur. Wie ben je in het diepste van jezelf? Wat wil je, wat voel je heel diep van binnen.

Welkom terug in je natuur, de natuur. Krijg je vrijheid terug. 

Hoe? We nemen de tijd en gaan samen met jou op pad in het bos, in het groen en luisteren naar jouw verhaal.

Kom gerust even langs op een van onze activiteiten en ontdek de kracht van Chelipure. We helpen jou individueel, of in groep, op jouw tempo.

Bij vragen kan je steeds vrijblijvend terecht bij Chelipure, bij Annick (0477/ 287 207)

In het bijzondere jaar van 2020 hebben wij als gezin de uitdaging aangegaan om zolang als het mogelijk en haalbaar is, in een tent te leven. Dit omdat dit ons een betere nachtrust geeft en ook omdat we het leuk vinden.

Het is herfst en het is een zalig gevoel om in de ochtend op te staan met de zonsopgang en de voeten in het natte gras te voelen. Samen koken op het vuur en in de avond genieten van het schouwspel van de vlammen. Voor ons is dit genieten. Wat doe jij om je leven leuker te maken? Waar geniet jij van?

Wil je ook even herbronnen in de natuur? Even genieten van het buitenleven en het natuurleven? In de nacht de uil te horen en het geblaf van de vosjes te horen? In de avond de zachte dauw voelen neervallen op onze huid. Dit maakt je huid zo zijdezacht.

Of wil je slapen onder de sterren en genieten van het licht van de maan en de sterren? In slaap vallen naast het knetterend kampvuur?

Alles kan en is mogelijk. Neem contact voor de mogelijkheden en beschikbaarheden.

error

Enjoy Chelipure? Please spread the word :)